22.05.2009

Maybelline Likit Eyeliner Kalemi

Geçenlerde marketin kapanmasına yakın, geç bir saatte Kipa’ya gitmiştik. Ben normalde marketlerdeki kozmetik standlarına yaklaştığımda, birden ortaya çıkıp, sonra bir şeylere bakmama fırsat vermeden “bakın şunda kampanya var, aa onu boşverin bu daha güzel, aaa o ürün yok ama bu var, durun durun bakın bu daha güzel” diye pörtleyen stand görevlerinden yandım allah diye kaçıyorum.

Çünkü kozmetik standlarını incelemek, yeni çıkanlara bakmak, ihtiyacım olabilecekleri düşünmek sürecinde rahatsız edilmek ve tepemde birinin dikilmesi hoşuma gitmiyor. Biliyorum, görevliler işlerini yapıyor ama kalkıp da makyaj konusunda bilgili birine “aslında far bazı hiç kullanılacak bir ürün değil!” gibi yorum yapmaları beni rahatsız ediyor. Bu sebeple, ne görevlileri kırmak ne de kendim sinir olmamak için marketlerdeki standlardan uzak duruyorum.

Ne diyordum. Geçen gün geç saatte gidince markete, kozmetik standlarındaki görevlilerin yerinde yeller esiyordu :) Ben de bu fırsat, Maybelline standını iyice inceleyip, Shopaholic’de görüp denemek istediğim Define-a-Lash Mascara’yı {bu harika bir rimel, yorumlarım başka bir yazıda gelecek!} ve likit eyeliner kalemini aldım.

Maybelline likit eyeliner kalemi, MAC Penultimate Pen’in tamamen aynısı denilebilir! Sadece 15 liraya satılan bu süper ürün, eli likit eye-liner çekmeye yatkın olmayanların kurtarıcısı olabilir!

maybelline_line_definer_pen

Ucu incecik, ister ince çizgiler ister kalın çizgiler çekmeye çok müsait! Üstelik son derece dayanıklı bir ürün, öyle çıkma problemi falan yaşamadım ben.

Likit eye-liner sürerken problem yaşayanlara kesinlikle tavsiyemdir. Bu ürünle göz kalemi sürer gibi likit çekebilirsiniz!

Artıları

-Pratik!
-Ucuz!
-Kalıcı!
-En beceriksiz insana bile likit çektirebilir!
-Çantaya at çık ürünlerden!

Eksileri

-Ambalajındaki koruma bandını açmak mümkün değil, tırnağım kırıldı açarken! : )
- Başka bir eksisi yok!

Fiyatı

- 16.50 lira (Kipa’da)
- 15-20 lira arası değişiyor (kozmetik marketlerde)

8 yorum:

Unknown dedi ki...

maybelline define-a-lash gerçekten muhteşem bir ürün, ben de onu kullanıyorum ama uzunluk veren yeşili ile dolgunluk veren pembesi aynı, biri uzatıp diğeri dolgunlaştırmıyor yani ikisi de aynı işlevi görüyor ve kirpikleri ikisi de süper yapıyor. Fiyat-performans açısından bakınca zaten söze gerek yok. Buarada eyeliner da çok sevdiğim ama şimdi süremezsem bi daha uğraşamam çıkarıp tekrar yapmakla diye düşündüğüm için daha çok uzun hazırlanma zamanım olduğunda kullandığım bir ürün ama bendekinin ucu incecik ve çok likit bişi, bunu da denemekte fayda var.

admin dedi ki...

missred, ben de bayıldım gerçekten, fiyatına göre süper bir ürün, yorumunu da yayınlıcam burda ayrıca!!

bu ürünü tavsie ederim çok pratik :)))

Shopaholic dedi ki...

Irazcım Define a Lash alıp da beğenmene çok sevindim, iki cicini de güle güle kullan canım :) :*

K dedi ki...

Yarın gidip alıyorum bu ürünü... Çok tatlı görünüyor..

lisaaa dedi ki...

Valla ne kadar teşekkür etsem azdır.Sayenizde gidip maybelline likit eye liner kalemi aldım.Benim kadar makajda beceriksiz biri bile bunu kullanabiliyorsa bence herkes kullanabilir.Şiddetle tavsiye ederim.Sana da binlerce kez teşekkürler canım....

admin dedi ki...

lisa, beğenmene çok sevindim, güle güle kullan canım.

wampirella dedi ki...

ben avondan 12 lira vererek bi eyelinder almıştım ki o zamandan beri eyeliner dan uzağım. çünkü yanlıza bi-iki kere kullandım ki performansı berbattı ve hemen kurudu. evet resmen kupkuru. Bunda böyle bir problem yok değil mi (:

admin dedi ki...

hümeyra, kapağını açık bırakmadığın sürece kuruma problemi olmuyor canım, benimkinde olmadı en azından.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.