4.05.2009

L'OREAL Decrease Far Bazı

Bana, “Mükemmel göz makyajının sırları nedir?” diye gazetecivari bir soru sorsalar, herhalde vereceğim ilk cevap, “Kaliteli ve dayanıklı bir far bazı!” olurdu.

Far bazı, gerçekten sürdüğünüz farın gerçek rengini ortaya çıkaran, gün boyunca dayanıklılığını arttıran ve göz makyajını ortaya çıkaran çok çok önemli bir şey! Ucuzundan veya pahalısından, mutlaka kendinize göre bir far bazı bulun ve hemen yarın kullanmaya başlayın! Bu sayede, göz makyajınızın aslında kalıcı olabileceğini öğreneceksiniz, demedi demeyin!

Far bazı tanıtımlarıma devam edeceğimi söylemiştim. ELF Color Stick’ler ve INGLOT Eye Makeup Base yazılarından sonra, ne zamandır yazmak istediğim, bence kusursuz bir ürünü daha sizle paylaşmak istiyorum: L’oreal Decrease Eyeshadow Base. Bu ürüne 5 üzerinden yıldızlı 5 veriyorum!

UDPP benzeri ucuz ürünler (dupe) araştırırken, Vanessa’nın eski yazılarının birinde Loreal Decrease’in değerlendirmesini okudum ve inceledikten sonra bu kadar ucuza bu ürünü mutlaka denemeliyim diye düşünmüştüm.

Ürün, likit rujlarda olduğu gibi fırçalı, ruj ambalajına benzer bir şekilde satılıyor ve içerisindeki fırça ile uygulanıyor. Ben fırçasını pek kullanışlı bulmadım, bu yüzden fırça yardımıyla elime biraz ürün alıp, sonra kendi concealer fırçamla göz kapağıma uyguladım.

Baya uzun süre dayanan, kaliteli bir ürün. L’oreal’in son zamanlarda en çok beğendiğim ürünü hatta, öyle diyeyim size.

Uygulama

Burada fazla bir şey yazmaktansa direk bir uygulama fotoğrafı koymayı tercih ediyorum. Solda, her zamanki test far’ımız MAC Fall Deeply, yalın olarak. Sağda ise Loreal Decrease üzerinde. Farkı görüyor musunuz? Ben bu ürünü kullanmayayım da ne yapayım ha, söyleyin bana! :)

Neden alınmalı?

Bu kadar ucuza, bu kadar kaliteli bir far bazı bulunmuşken, günlük kullanımlarda rahatça kullanmak için alınmalı. Bulunca yine alırım. Yine satılsın, yine alırım on tane :)

Nereden alınır?

İşte bu ürünle ilgili en büyük sorun bu! Ürünü almaya karar verdikten sonra İzmir’deki tüm L’oreal standlarını dolaştım ama tahmin ettiğim gibi, satıcıların böyle bir üründen haberi bile yok! Tahmin etmiştim ama yine de şansımı denedim. Zaten anlamıyorum, L’oreal neden bu tarz süper ürünlerini TR’ye getirmiyor! :(

Ben bu ürünü Ebay dışında hiçbir yerde bulamadım, ben aldığımda orada da sadece tek bir tane vardı, şu anki durumunu bilmiyorum ama almak isterseniz Ebay’de araştırmanızı tavsiye ederim.

Ne kadar?

Ben Ebay’den 4$’a aldım, kesin ABD’de daha ucuzdur ama ebay fiyatı kazık işte. 2$’de kargo ücreti oldu yani 6$ bana gelişi.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

merhaba, e-bay'den bu ürünü ben de almak istiyorum fakat daha öce hiç alışveriş yapmadım. arama sonuçlarında çıkan satıcı yalnızca Amerika'ya gönderim yapıyor sanırım. Bu ürüne nasıl ulaşabilirim (güvenli ve ucuz bir yolla :)

admin dedi ki...

@hiddenwings, hoşgeldin!

Evet, şu an Ebay'de arattım ancak sadece bir kişide kalmış, o da sadece US shipping. Satıcıya mesaj atarak türkiye ye gönderip gönderemeyeceğini sorabilirsin.

Bunun dışında, Decrease maalesef bulunması çok zor bir ürün ancak ebay'de listeleniyor zaman zaman, bir-iki günde bir Ebay'de araştırmanı tavsiye ederim.

Güvenlik konusunda da, Ebay'den alışveriş yaparken mutlaka PAYPAL kullanmanı tavsiye ederim.

sevgiler

Banu dedi ki...

Selam, ben de bu urunu yeni kullanmaya basladim ve cok begendim. Ben de internetten http://www.brigettesboutique.com/ dan aldim, gayet cabuk geldi cok memnunum, eger ebay'de bulamazsaniz burayi da bir deneyin derim :)

Adsız dedi ki...

Banu, önerin için teşekkür ederim. Tüm arayışlarıma rağmen ürünü bir türlü bulamamıştım. Onun yerine BeYu far bazı aldım, o da eh işte. Kullanan varsa Loreal ile karşılaştırabilir mi?
Bir de brigettesboutique'de hangi kargo seçeneğini seçtin? En ucuz olanda takip numarası yokmuş, bu da beni biraz ürküttü. Diğer seçenekler de 26$'dan başlıyor. :(

Adsız dedi ki...

ben uzun zamandır bakınıyorum ama hala göremedim ebay'de. acaba başka nerde bulabiliriz ki?? var mıdır bi yerde??

admin dedi ki...

adsız, bu ürün ebay de ve BB de zaman zaman stoklanıyor, o siteyi de takip edebilirsin:

www.brigettesboutique.com

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.