29.05.2009

Harvey Nichols Telefonla Sipariş Verme - NARS Alışverişi

Okurlarımdan Dynera sağolsun, Harvey Nichols'ın (Istanbul'da) telefonla sipariş kabul ettiğini bildirdi geçenlerde.

Bildiğiniz gibi Mayıs ayı boyunca Harvey Nichols bazı güzellik standlarında %50 indirim vardı. Ben bu indirimden sevgili arkadaşım Hello Kitty sayesinde bazı siparişler vermiştim.

Ama her seferinde onu yormak olmaz değil mi? Biliyorum gene istesem gene alırdı {bitanesin canım çok sağol!} ama bizim ofisteki arkadaşlar da NARS siparişi vermek isteyince hemen Dynera'nın önerisini araştırdım {Süpersin Dynera çok sağol!}.

Kızlar, Harvey Nichols indiriminin yarın son günü ancak gelecekte alışveriş yapmak isteyenler için prosedürü anlatıyorum!

Harvey Nichols'ın 0212 319 11 76 numaralı telefonunu arıyorsunuz. Diyelim ki NARS siparişi vereceksiniz. Şehir dışından alışveriş yapmak istediğinizi ve markayı belirtince ilgili markanın standındaki görevlilere aktarılıyorsunuz.

Almak istediğiniz ürünleri söylüyor ve orada isminizi vererek ayırttırıyorsunuz. Toplam tutarı hesaplayarak size söylüyorlar {diyelim ki 100 TL olsun!} Sonra sizi müşteri hizmetlerine bağlamalarını rica ediyorsunuz. Müşteri Hizmetlerinden ben Yeşim Hanım'la görüştüm. Kendisi inanılmaz yardımcı oldu çok teşekkür ediyorum tekrar.

Yeşim Hanım {veya başka görevli, bilemiyorum!} size Harvey Nichols ilgili hesap numarasını bildiriyor. Hesap numarasına ürün bedelini havale/eft yapıp, dekontunuzu fax veya email yolu ile müşteri hizmetlerine ulaştırıyorsunuz.

Ben bir mail adresi istedim, internet bankacılığından eft yaptım. Dekontun kopyasını ve kargolanmasını istediğim adresi bildirdim.

Ödemeyi sabahtan yapmıştım, aynı gün akşam kargoya teslim edildiği bilgisi yine müşteri hizmetleri tarafından bana iletildi!

Kargo Türk şirketi ile gönderdiler ve sadece 1 günde bana teslim edildi!!! Nasıl paketlendiğini görseniz, her şey özenli ve hasarsız bir şekilde elime ulaştı!

Harvey Nichols'tan telefon / email aracılığıyla alışveriş yapmak gerçekten keyifli ve sorunsuz. Süreci bu kadar kolaylaştıran Harvey Nichols Müşteri Hizmetleri'ne de çok teşekkür ediyorum!

Bu kadar laftan sonra, işte paketlenme şekli:

harvey nichols nars laura mercier alışverişi allık far makyaj kozmetik

Neler aldım?
Ne zamandır istediğim Laura Mercier Oil-Free Tinted Moisturizer (Renkli Nemlendirici)

NARS Silvana allık ve Albatross Highlighter

Aslında ben Luster allık istiyordum ama kalmamış. Renk yakın diye Silvana'yı tercih ettim. Ama memnun kaldım benim istediğim kayısı rengine yakın bir renk oldu!
Albatross'u da zaten Just Makeup'ta gördüğümden beri istiyordum :)))

harvey nichols nars laura mercier alışverişi allık far makyaj kozmetik

Ürünler beraberinde faturaları da geldi. Gördüğünüz her şey yarı fiyatına alınmış oldu böylece!

Artık bir sonraki Harvey Nichols indirimine kadar NARS almak yok! :)

13 yorum:

RUSİ dedi ki...

RENKL NEMLENDİRİCİYİ NE KADAR ALDIN?ÖĞRENEBİLİRİYİM:)HAYIRLI OLSUN SATIN ALDIKLARIN GÜZEL GÜNLERDE SÜR SÜRÜŞTÜR:)

JustMakeup dedi ki...

İşte durdurulamaz alışveriş ruhu bu olsa gerek eheheheh;) Harika seçimler yapmışsın canım, güle güle kullan. Albatross makyaj çantandan hiç çıkmayacak!

admin dedi ki...

Ruşi, renkli nemlendirici normal fiyatı 90 lira, ben indirimle 45 liraya aldım hem de kocaman boy göründüğü gibi ufak değil!

Justmakeup, canım bunlara zaten sayende kavuştum! Albatros'a bayıldım gerçekten, düşündüğümden çok daha güzelmiş.

Bir de silvana'dan çok memnun kaldım. ten rengime cuk oturdu.

LM renkli nemlendiriciye diyecek yok. Bu kadar zaman kullanmadığıma yanayım :)

Unknown dedi ki...

canım cok cok guzel gunlerde kullannn..
ama askolsun neden bana soylemedin ben sana hemen alıp yollardım yine.

bir demet feslegen dedi ki...

Irazcım çok güzeller, güle güle kullan canım..çok iyi yapmışsın.
Haber verdiğin için de teşekkürler.
ben de renkli nemlendiricinin ton adını merak ettim :)
Bugün sitemin konuğusun canım :)
sevgilerrr

admin dedi ki...

@hello kitty, saoool canim, seni bir kere yordum zaten cnm yaaa. bir de bizim ofisteki hatunlardan da isteyenler oldu kendi aramizda hallettik ordan. operim canim benim cok naziksin cok cok tesekkurler!!!

@eda'cim saol canimmm..

benim aldığım 02 numaralı SAND rengi, buğday tene tam geldi bana.

yazın için de çok teşekkürler nazik arkadaşım benimm.. ne demek her zaman.. öpüyorum seniii :)

Glam dedi ki...

Güle güle kullan, çok güzeller. JustMakeup'a bende katılıyorum. yaşasın durdurulamaz alışveriş ruhu :)

Adsız dedi ki...

Ah ne demek rica ederim,gerçi sonradan arada kaynadı,telefonu vermeyi unutmuşum,ama sen işi halletmişsin, süper de güzel şeyler almışsın,güle güle kullan.Bayıldım,artık yorumlarını bekleriz :) Evet ya bu kargo işi kesinlikle süper.
Dynera

admin dedi ki...

glams world, yaşasın yaşasın ama suyunu da çıkarmayaladım değilmi :)))

@dynera, eşşeğin aklına karpuz kabuğunu sen düşürdün valla :))))) şaka bi yana tekrar teşekkürler!

Ecz.imis dedi ki...

Ben de istiyorum NARS tan %50 indirim.. :) Ciddiyim, duyarsan bize de duyurursun di mi? NARS ve MAC için özellikle.. :) Benim yaşadığım yerde ikisi de yok da.. Tel le arayıp arayıp indirimini sormak da olmayacak şimdi.. ;)

admin dedi ki...

eczimis, canim elbette olursa kesinn yazarim :)

uftade dedi ki...

merhaba ^^
ben laura mercier renkli nemlendiricilere takmış durumdayım :D ama izmirdeyim ne yazık ki,bu şekilde sipariş vermek istiyorum bende ama acaba hangi dönemler indirim yapılıyor,yada bunu takip edebileceğimiz bir internet siteleri var mı?
çok teşekkürler ^^

Unknown dedi ki...

Mrb Irazcım sana bişey danışacaktım ben nars ürünlerini telefonla alırken mac demi gibi kredi kartı kullanabiliyormuyuz birer ben çok açık tebliğim yani beyaz tebliğim yüzüme kontur için bi ürün almak istiyorum ne kullanmamı önerirsin acaba
Çok teşekkürler şimdiden ;)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.