7.04.2009

NARS Belissima Duo : İkili Far Seti

NARS farlar hakkında bloglarda ve forumlarda o kadar çok şey okudum ve methini duydum ki türk filmlerindeki "sevdiğine kavuşmazsa ölecek" hastalığına tutulmuştum neredeyse!

Bu farlardan açık ara favorim Alhambra'ydı. Yok elbette, aslında hepsi favorim ama ancak her sene birkaç NARS far alabilecek kadar bütçem var ;)

Bu yüzden sadece Alhambra Duo'yu alacağımı düşünüyordum ama Belissima'yı da yakından görünce fikrim değişti. Hanımlar beyler, resimde gördüğünüz ikili far, NARS Belissima Duo.

nars_belissima_duo_far

İlk bakışta sıradan gözükse de, bence çok özel renklere sahip. Açık renk olan tarafı, pırıltılı, içinde minik ışıltıların olduğu bir buz beyazı diyebilrim. Koyu renkte olan sağ tarafı ise, yine içinde ışıltıların bulunduğu bir kahverengi.

Ben beğendim; çünkü ben günlük makyajlarımda toprak ve bronz tonlarınından pek şaşmıyorum. Yani hiç makyaj yapmasam bile, kalem çekip, bu renk farlardan şöyle bir sürüveriyorum gözüme. Bu renkteki farlar diğer markalarda genelde ya mat, ya da gereğinden fazla kremsi oluyor. NARS'ın bu ürününün yapısı incecik ama yeterli ışıltısı var. Son derece kalıcı -- sabah yaptığım göz makyajı bütün gün duruyor ve far uçmuyor!

nars_belissima_swatch

(w/flash)

Bir daha alır mıyım?

Kesinlikle EVET. Bu kadar pahalı olmasalardı birçok farımı NARS'tan almayı tercih ederdim.

Peki ne kadar ?

Türkiye satış fiyatı 68 lira. Yurtdışı satış fiyatı 32 $.

Nereden bulurum?

Türkiye'de NARS satan Sephora'lardan bulabilirsiniz. Yurtdışında ise Ebay ve Kiss and Makeup NY'den sipariş edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.