6.04.2009

MAC Hello Kitty Beauty Powder Blush in Tippy / Allık

MAC_hello_kitty_beauty_blush_TIPPY

Salıncakta Iki Kisi, bahar makyajında sevdiği pembelerden bahsetmiş, ben de onun yazısını görünce, bu güzel pembe allığa blogda yer vereyim dedim :)

MAC Hello Kitty koleksiyonundan, rujlar ve lip gloss'lar dışında almayı seçtiğim tek ürün MAC Beauty Powder Blush: Tippy oldu.

Aslında Hello Kitty koleksiyonlarının haberlerini incelerken bu allık gözüme öyle çok da matah gelmemişti ama yakındann görünce fikrim değişti. Ah biz kızlar! Görür görmez yapışıp, denedikten sonra kendisini aldım.

Her genç kızın makyaj çantasında, klasik bir pembe allığı olmalı diye düşünüyorum. Ben her ne kadar günlük kullanımda şeftali ve bronz allıkları tercih etsem de, pembe göz makyajı yaptığım zaman, bu tonlar dışında farklı bir allık kullanabileceğimi düşünemiyorum!

MAC_Hello_Kitty_Tippy_Swatch

Gelelim ürünün özelliklerine.

Rengi, cart ve yoğun bir pembe. Kızlar, bu allığı kullanırken elinizi hafif alıştırmanız ve olabildiği kadar büyük bir allık fırçası ile uygulamanızı tavsiye ederim. Zira aksi durumda boya kutusuna düşmüş gibi durabilir yüzünüz!

Allıktan alınan tek bir dokunuş yanakları pembeye çeviriyor. Ben bu kadar yoğun bir görünüm sevmediğim için, çareyi en büyük boy allık fırçasına bir pat allık alıp, sürmeden evvel biraz üfleyip, sonra uygulama yöntemini kullanıyorum. Fırçaya üfleyince tozlardan birazı gidiyor ve dolayısıyla daha az yoğun bir renk alıyorum yüzüme.

MAC_tippy_allik_rengi

Yukarıdaki resimde, buğday tende bu rengin duruşunu görebilirsiniz. Kolumdaki tüyler çok siyah çıkmış makro çekimde ama görmezden gelin valla, kollarıma epilasyon yaptıracak cesaretim yok!

{Not: Bu allığı sürdüğümde, Nice Kitty lip gloss'la beraber kullanıyorum.}

Tippy allık Türkiye satış fiyatı 43 lira, MAC'lerden edinebilirsiniz.

Bir daha alır mıyım?

Açıkçası piyasada yüzlerce pembe allık var. Bu üründe Hello Kitty resimleri olmasa :) illa da bunu tercih etmezdim diye düşünüyorum. Azar azar kullanıp, yıllarca bu allıkla idare edebilirim. Bu yüzden, bir ikinci yedeğini (back up) almam!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.