Salıncakta Iki Kisi, bahar makyajında sevdiği pembelerden bahsetmiş, ben de onun yazısını görünce, bu güzel pembe allığa blogda yer vereyim dedim :)
MAC Hello Kitty koleksiyonundan, rujlar ve lip gloss'lar dışında almayı seçtiğim tek ürün MAC Beauty Powder Blush: Tippy oldu.
Aslında Hello Kitty koleksiyonlarının haberlerini incelerken bu allık gözüme öyle çok da matah gelmemişti ama yakındann görünce fikrim değişti. Ah biz kızlar! Görür görmez yapışıp, denedikten sonra kendisini aldım.
Her genç kızın makyaj çantasında, klasik bir pembe allığı olmalı diye düşünüyorum. Ben her ne kadar günlük kullanımda şeftali ve bronz allıkları tercih etsem de, pembe göz makyajı yaptığım zaman, bu tonlar dışında farklı bir allık kullanabileceğimi düşünemiyorum!
Gelelim ürünün özelliklerine.
Rengi, cart ve yoğun bir pembe. Kızlar, bu allığı kullanırken elinizi hafif alıştırmanız ve olabildiği kadar büyük bir allık fırçası ile uygulamanızı tavsiye ederim. Zira aksi durumda boya kutusuna düşmüş gibi durabilir yüzünüz!
Allıktan alınan tek bir dokunuş yanakları pembeye çeviriyor. Ben bu kadar yoğun bir görünüm sevmediğim için, çareyi en büyük boy allık fırçasına bir pat allık alıp, sürmeden evvel biraz üfleyip, sonra uygulama yöntemini kullanıyorum. Fırçaya üfleyince tozlardan birazı gidiyor ve dolayısıyla daha az yoğun bir renk alıyorum yüzüme.
Yukarıdaki resimde, buğday tende bu rengin duruşunu görebilirsiniz. Kolumdaki tüyler çok siyah çıkmış makro çekimde ama görmezden gelin valla, kollarıma epilasyon yaptıracak cesaretim yok!
{Not: Bu allığı sürdüğümde, Nice Kitty lip gloss'la beraber kullanıyorum.}
Tippy allık Türkiye satış fiyatı 43 lira, MAC'lerden edinebilirsiniz.
Bir daha alır mıyım?
Açıkçası piyasada yüzlerce pembe allık var. Bu üründe Hello Kitty resimleri olmasa :) illa da bunu tercih etmezdim diye düşünüyorum. Azar azar kullanıp, yıllarca bu allıkla idare edebilirim. Bu yüzden, bir ikinci yedeğini (back up) almam!






Yeni MAC, MAC ürünleri..
Benefit ürünleri ve dahası..
INGLOT makyaj fırçaları ve dahası..
L'Oreal Paris kozmetik ve makyaj ürünleri..
Max Factor makyaj malzemeleri..
Body Shop Cilt Bakımı ve Makyaj ürünleri..
Stila kozmetik, farlar, rujlar ve pudralar..
Chanel yeni koleksiyonları..
Makyaj Cantam is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License, based on a work at http://www.makyajcantam.org/.

0 yorum var!: