13.04.2009

FlorMar Bahar 2009 Yeni Makyaj Ürünleri

FlorMar, 2009 bahar ürünleriyle ilgili basın bültenini e-posta ile iletmiş blogumuza, benim de çok hoşuma gitti ve hemen yorumlama sırasını öne aldım!

FlorMar, 2009 baharda temasını "Doğallık" olarak belirlemiş ve "Özünüze dönün!" sloganıyla tanıtmış.

Koleksiyonda, ucu fırçalı kaş kalemleri (3,50 lira), True Color Allık renkleri (10.75 lira), şeffaf mascara (9 lira), ve mat rujlar (9,25 lira) var.

Şahsen ürün fiyatları bana çok ekonomik geldi ama genel olarak pek "mat renk insanı" olmadığım için seriden sadece şeffaf rimeli denemeyi düşünüyorum.


Siz FlorMar'dan alışveriş yapmayı düşünüyor musunuz?

3 yorum:

RUSEN dedi ki...

BEN ALLIĞINI BİR SENEDİR KULLANIYODUM AMA MİNERAL ALLIK KULLANMAYA BAŞLADIM BU ARALAR AMA MEMNUNDUM ALLIĞINDAN....

Aphraell dedi ki...

Oyy şeffaf rimel :)) Hala alamamıştım en kısa zamanda bir tane edineyim şeffaf masakarasından. Resmini koyduğun allığın aynısından bende var çok doğal duruyor, göründüğü kadar da mat değil çok hafif ışıltıları var içinde. 2009 serisinde terracota allıklar da var, sana daha uygun gelir sanırım, ışıl ışıllar çünkü. Kahverengi tonlarındaki 6'lı farını da aldım Flor mar'ın, ondan da çok memnunum saatlerce uçmadan kaldı gözümde. Maşallah diyelim Flor Mar'a, fiyat kalite dengesi göz dolduruyor :)

admin dedi ki...

@ruşen, denemedim açıkçası ama rengi sade görünüyor gerçekten.

@aphraell, şeffaf rimeller yazın çok kullanışlı değil mi? akma kokma derdi olmuyor :))

hmm resimde çok mat çıkmış o zaman. terracotta serisinden bir far aldım ben 3'lü, ondan hiç memnun kalmayınca başka şeyler denemeye cesaret edemedimi çünkü aldığım üçlü far gözüme daha sürerken uçuyordu!

Ama bende FlorMar'ı yenilikçiliğinden dolayı seviyorum, ayak uydurmaya çalışıyor yani dünya trendlerine :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.