10.04.2009

Estee Lauder Far Bazı – Yeni Ürün Haberi

Estee Lauder, benim gözümde, kemikleşmiş ürün yelpazesini asla değiştirmeyen ve genel olarak klasik ürünlere imza atan bir marka. Klasik bronzer’lar, allıklar, çok klasik farlar ve artık sembolü haline gelen altın ambalajlarıyla belirli bir kesime hitap eden, genelde gençlerin pek tercih etmediği bir ürün yelpazesi var. Ben şahsen Estee Lauder’ın bazı ürünlerini severek kullanıyorum ama yine de “trendi yakalayamaması” açısından sıkıcı buluyorum bu markayı.

Fakat, Estee Lauder’la ilgili bloglarda okumaya başladığım bir haber ilgimi çekti. Hanımlar Beyler, karşınızda Estee Lauder Double Wear Stay In Place Shadow Base ve Stick !!

Sizce bu ürünler neyin tıpkısının aynısı?

Doğru cevap! MAC paint pot’lar ve shadow stick’lerin!

Estee Lauder sonunda makyaj trendlerine uygun ürünler piyasaya sürmeye başlıyor galiba, ne dersiniz? Yukarıda bu far bazlarının çıkacak renk skalasını da görüyorsunuz. Başlangıç için fena değil bence renkler. Bakalım MAC kadar yaygın kullanılacaklar mı?

Şahsen ben, Estee Lauder’ın far bazı olarak kullanılacak bu ürünlerini merak ediyorum, acaba MAC’inkilerle ne kadar aynılar? {Tamamen aynı olmasını bekliyorum, MAC’in de bir EL markası olduğunu düşünürsek!}.

Sırf bu yüzden, uygun fiyatla denk getirdiğimde bu shadow base’lerden ve stick’lerden birer tane alacağım.


Siz Estee Lauder’ın bu ürünlerini nasıl buldunuz? Yenilikçi mi sizce de? Denemeyi düşünür müsünüz?

8 yorum:

Shopaholic dedi ki...

Amanıınn bunlar birebir aynı! Mac'dekilerden farklı renkleri de var gibi duruyor, deneyip başarılı bulursam her renginden alabilirim walla :)

bir demet feslegen dedi ki...

Doğru söylüyosun, ben de mac in esttee nin alt grubu olduğunu duymuştum..
Ben önceleri bir çok ürününü kullandım, özellikle de hediye setleri sayesinde pek çok ürürnünü deneme fırsatı da buldum.. Rimeli çok başarılıydı...
Allığı var bitane, sihirli gibi 5 yıldır bitmiyo :)
Rujları güzel..
Ama farları.. bilmiyorum ben pek beğenmiyorum..
A bi de göz çevresi kapatıcısı var.. o da sihirli gibi.. 5 yıldır bitmedi :)) E tabi arada bisürü şey de kullandım.. ;)

tinkerbell dedi ki...

ben de bugun ya da yarin bu urunlere bakmaya gidicektim :) gecen haftasonu gelmemisti ellerine daha bu hafta gelebilir demislerdi cok merak ediyorum ve sabirsizlikla bekliyorum!! :D e.lauder urun cizgisi acisindan dedigin gibi kaliplarindan pek cikamayan bir firma ancak ben fondoten, pudra, allik, rimel, ruj ve glosslarini yillardir bayilarak kullaniyorum! sanirim bu yeni double wear serisiyle far konusunda da bir sicrama olacak ;)

admin dedi ki...

@Shopaholic, evet aynılar :) ben de denemeyi çok istiyorum bakalım ne zaman strawberry'e düşer :)

@eda'cım, MAC zaten estee lauder grubunun bir şirketi. ben genel olarak estee'nin bazı ürünlerini beğensem de özellikle MAC'i gördükten sonra farlarını hiç beğenmez oldum. Allıkları ve bronzer'ları çok başarılı ama bence estee'nin :)

@tinkerbell, hoşgeldin. ben de bu ürünleri bekliyorum bakalım ne zaman gelecekler, çok merak ediyorum valla :) ben de estee lauder'ın bazı glosslarını ve özellikle bronzer'larını severek kullanıyorum.. evet doublewear serisi biraz "genç işi" oldu sonunda :)

tinkerbell dedi ki...

canim eminim bu urunleri seveceksin!! ben krem farlarina bayildim renkleri de harika!! hepsini almak istiyorum :D simdilik 2 rengini aldim ama acelem yok :p tavsiye ederim keisnlikle! bazi da guzel..

admin dedi ki...

@tinkerbell'cim yaa şimdi çok merak ettim hemen sayfana ışınlanıyorum :)))

Sel dedi ki...

Irazcım denedin mi bu ürünleri? Turkiyedeki mağazalarında satılıyor mudur? Fiyatları nasıl acaba biliyor musun? Çok soru sordum di mi?
Bide son olarak siyah kapaklı olan ne içindir? :)

admin dedi ki...

Sel, denemedim çünkü bir türlü bulup alamadım. Siyah kapaklı sanırım nude far bazı olan.

Aslında MAC Paint Pot'lardan bir farkı yok bunların, bulamıyorsan direk MAC Paint Pot al gitsin.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.