22.04.2009

ELF UK Sitesinden Alışveriş Nasıl Yapılır ?

ELF'in sitesinden alışverişle ilgili o kadar çok e-posta aldım ki sonunda bu konuyla ilgili bir yazı hazırlamaya karar verdim. Buyrun size ELF Uk sitesinden alışveriş anlatımı.!

Uyarılar
-Yurtdışından alışveriş her zaman için bir RİSKTİR! Acemiyseniz, ne olursa olsun paketleriniz kaybolabilir, eksik gelebilir, gümrüğe takılabilir, bilgisayarınızda güncel bir koruma yazılımı yoksa kredi kartı bilgileriniz tehlikeye girebilir, ödeme sayfalarına birkaç kez tıklarsanız tutar kartınızdan birden fazla kez çekilebilir, PAYPAL phishing emaillerini tanımıyorsanız tufaya düşebilirsiniz v.b. Bu konuda sorumluluk tamamen sizindir, lütfen bu riskleri alamıyorsanız yurtdışından online alışveriş yapmayın! Bu konularla ilgili şikayetler için maalesef sorumluluk kabul etmiyorum!


Gerekli uyarımızı da yaptıktan sonra anlatmaya başlayabiliriz :)

Eğer yukarıda bahsettiğim konular sizin için bir risk teşkil etmiyorsa, yurtdışından online makyaj alışverişinizi gözünüzde büyütecek bir şey yok! İhtiyacınız olan şey, bir PAYPAL hesabı ve/veya yurtdışı online kullanıma ait bir kredi kartı.

{Benim çok düşük limitli, üniversite yıllarımdan kalma bir kredi kartım var, her türlü riske karşı, belli bir tutara kadar olan alışverişlerimi o kartla yapıyorum. Yani dolandırılırsam az dolandırılayım hesabı!}

ELF kozmetikleri çok seviyorsunuz fakat yurtdışından kendiniz almak istiyorsunuz. Ah, ne çok ortak noktamız var :) Öncelikle unutmayın ki http://www.eyeslipsface.com/ web sitesi Türkiye'ye gönderim yapmaz. Bu sebeple oradaki 1$'lık fiyatları unutun!

ELF ürünlerini Türkiye'ye getirtebileceğiniz adres, www.eyeslipsface.co.uk sitesidir. Bu sitede fiyatlar sterlin üzerindendir. Sitenin tek iyi yanı, ne kadar ürün alırsanız alın, fiks bir shipping "kargo bedeli" ücreti ödemenizdir.

ELF'in sitesine girip, beğendiğimiz ürünleri gezmeye başladık. Aaa o da ne, güzel bir fırça! Hemen alalım o zaman! :)


1) Beğendiğimiz üründen kaç tane almak istediğimizi, yukarıdaki resimde görülen QTY değerine girebilir. Şimdilik bir tane alalım fırçadan, bu değeri değiştirmemize gerek yok. Ürün yanındaki ADD TO BAG ibaresine tıklıyor ve ürünü sepetimize atıyoruz. Bu işlemi, almak istediğimiz ürünler için tek tek yapabiliriz dilersek.

2) Sadece bu fırçayı almaya karar verdim. Sayfanın yukarısına çıkıyor ve SHOPPING BAG yazısına bir kez tıklıyoruz.

3) Hoop alışveriş sayfamıza geldik. Burada, Delivery metodunu EUROPE olarak seçiyoruz!! Bir alttaki seçeneğin de STANDARD olarak seçili olduğundan emin oluyoruz.

Herhangi bir promosyon kodumuz varsa, soldaki KUPON ALANINA yazıyor ve APPLY COUPON'u tıklıyoruz. Yoksa boş bırakıyor ve bu adımı atlıyoruz.

Bundan sonra devam etmek için, pembe renkli PROCEED TO CHECKOUT butonuna bir tık atıyoruz.

4) Şimdi önemli bir sayfadayız, teslimat adreslerimizi gireceğiz. Yukarıdaki adres bölümlerini, teslim edilmesini istediğiniz adrese göre eksiksiz olarak doldurun. Ödeyen ve teslimat adresi aynıysa, ortadaki boşluğa bir tik koyup aynı adresin kopyalanmasını sağlayabilirsiniz. Bilgileri kontrol ettikten sonra PROCEED düğmesine bir tık.

5) Şimdi ödeme sayfasına geldik. Burada, eğer PAYPAL hesabınız varsa, PAYPAL'a tıklayıp PAYPAL sistemine yönlenerek işleminizi oradan yapabilirsiniz. PAYPAL işlemleri içerisinde teslimat adresinizi düzenlemeyi ve PAY yazan düğmelere sadece bir kez tıklamayı unutmayın! "Paypal hesabım yok, nasıl açarım?" diye bana sormayın, PAYPAL'ın sitesi artık Türkçe. Kendi işinizi kendiniz görün :)

Dilerseniz VISA / MASTERCARD seçeneklerini kullanarak doğrudan kredi kartı bilgilerinizi girebilirsiniz.

Ödemeyi başarıyla yaptıktan sonra, e-postanıza ORDER CONFIRMATION e-postası gelecektir.

Güle güle kullanın!

30 yorum:

cetubi dedi ki...

benim gibiler için süper oldu :D teşekkürler...

tinkerbell dedi ki...

usenmeden adim adim yazmissin emegine saglik yaa!!!

admin dedi ki...

rica ederim kizlar umarim isinize yarar :)

The Mistress of Santa.. dedi ki...

peki istanbul için kargo ücreti ne kdr tutuyo tahminen, aşağı yukarı bi fiyat verebilir misiniz?
elf'in ürünleri de fiyatları da harika ama ulaşım bedeli de eklenince burdaki ürünlerle aynı fiyata gelir diye çekindim..

bu arada siteniz ha-ri-ka!!!! (:

admin dedi ki...

@The Mistress of Santa, teşekkürler.

Sitede alışveriş sepetine ürün ekleyip, shipping metodunu seçince posta ücretini görüyorsun.

EUROPEAN SHIPPING ve STANDARD olarak seçersen kargo ücreti 3.50 pound oluyor..

Adsız dedi ki...

Çok güzel olmuş bunu yazdığın. Teşekkürler. Bir türlü, özellikle yurt dışı, online alışverişe cesaret edemiyorum.

seval_coskun dedi ki...

sales@eyeslipsface.co.uk sitesinden bi msj geldi aldığım ürünleri listeliyor ve en alttada
Dear SEVAL .. ,
We regret to inform you that your order dated 5/8/2009 was declined by our payment provider. Below are the details of your order. diyor ne demek istediler bi türlü anlayamadım yardımcı olursan sevinirim

seval_coskun dedi ki...

sales@eyeslipsface.co.uk adresinden elf sitesinden alış veriş yaptıktan sonra bi msj geldi aldığım ürünleri listeliyor ve en alttada
Dear SEVAL .. ,
We regret to inform you that your order dated 5/8/2009 was declined by our payment provider. Below are the details of your order. diyor ne demek istediler bi türlü anlayamadım yardımcı olursan sevinirim

admin dedi ki...

seval, 5 ağustosta yaptığın ödemenin onayı alınamamış.

kredi kartı limitin yetersiz veya bilgilerin eksik olabilir.

kkkk dedi ki...

sana sormak istedigim bisey var.O 1$ lik fiyatlarin oldugu elf sitesi bulgaristana gonderim yapar mi peki?

kkkk dedi ki...

simdiden tesekkurler

defev dedi ki...

Sadece USA ve Kanada'ya gönderimi var o sitenin diye biliyorum. Avrupa'ya elf UK yolluyor, o da Pound üzerinden:-(

kkkk dedi ki...

ne kotu :(

gul dedi ki...

12 ocakta elf in free shippingi vardı bende sipariş verdim. fakat bundan önce bi kere daha elf ten sipariş vermiştim kayboldu. 12 ocakta verdiğim siparişte bi kere daha şansımı deneyeyim dedim ama hala gelmedi. ben buradakileri bi okuyım yanlışım varmı dedim ama yok aynı senin dediğin gibi yazdım. fakat dikkatimi birşey çekti adresi sadece ilk satıramı sığgırcaz yani adress 1 yazan kısma ben diğer satırlarada yazdım bu sorun olur mu sence. yoksa neden gelmiyor anlamıyorum. çilekten bütün siparişilerimi aynı adresle aynı şekilde veriyorum o geliyor. sence sorun nerde olabilir. buda gelmezse çok üzülcemmm...

defev dedi ki...

Sana e-mail olarak siparişle ilgili bilgilerin gelmiştir. Orada adres düzgün görünüyorsa sorun yoktur. Ben genelde ilk satıra yazmaya çalışıyorum adresi ve sorun yaşamadım hiç. ama işyeri adresi veriyorum, işyeri olunca PTT paketlerime bulaşmıyo pek.elf müşteri hizmetlerine yazsana sorununu, çok yardımcı oluyorlar, genelde aynı gün cevap bile verirler. sipariş adresini teyid edebiliyorsun, sip. numaranı ver, adresimi kontrol edermisiniz şöyle olmalıydı de hemen cevap gelir.

gul dedi ki...

bi önceki siparişimde elfle adres teyiti yaptık adres doğru hatta postacıyı çağırdım konuştum işyeri adresiydi benimkide ama yok gitti gider. yeni siparişimi 12/01 de verdim hala gelmedi. umudumu yitirmeye başladım.şimdi elfe yazı yazsam gelmedi diye 15 işgünü bekleyin diyecek bende günün dolmasını bekliyorum...zaten gelse bugüne kadar gelirdi. bide anlamadığım bişi var ptt bu paketleri ne yapıyor adresi bulamadı diyelim ki sanmıyorum günde 10 tane fautra ıvıe zıvır geliyo şirkete gerimi gönderiyolar .

Unknown dedi ki...

slm ben de bugün arkadaşlarımla bi alışveriş yaptım ama sonra tereddüt ettim acaba bir üründen 3 tane isteyince sorun olur mu 12 adet ürün istedim ve shipping ile 33.5£ tutuyor bilgisi olan varsa sevinirimm

HnD dedi ki...

merhaba.ben slovakyadayım.acaba elf ilk yazdığınız adresten buraya gönderim yapabilirmi?bunu nasıl öğrenebilirim?

admin dedi ki...

özgür, gümrük işi tamamen şans, işallah takılmaz.

HND; adres girme sayfasında ülken seçeneklerde çıkıyorsa ve seçebiliyorsan muhtemelen gönderiyorlardır. Daha fazla bilgim maalesef yok.

HnD dedi ki...

çok teşekkürler.ilk kez bir blogdan cevap aldım.bunun için ayrıca teşekkür.şimdi sepeti doldurdum.eşimin gelmesini bekliyorum :)

keops dedi ki...

E19.45 ne kadar oluyor.euro mu bu anlamadım.

Adsız dedi ki...

Yeni başlayanlar için çok güzel bir post :) teşekkürler !

Adsız dedi ki...

MERHABA BENDE ELFDEN DAHA DÜN SİPARİŞ VERDİM FREE SHİPPİNG VARDI ANCAK BİR SORUNUM VAR SİPARİŞİNİZ BAŞARILI MAİLİ GELDİ FAKAT YOLA ÇIKTI MAİLİ GELMEDİ.BİRDE ADRESİMDEKİ Ş VE İ HARFLERİ KAYDET BUTONUNA BASTIKTAN SINRA RAKAMSAL DEĞERLERE DÖNÜŞÜYO SİSTEM ALGILAMIYOR HERALDE BİR SORUN OLURMU İLKKEZ SİPARİŞ VERDİM DE KAYGILANDIM İŞTE :)

admin dedi ki...

keops, E ise Euro'dur GBP ise pounddur.

adsız, bir süre sonra gelir ama siparis verirken tr karakter kullanmazsaniz daha iyi olur, bir sorun olursa size email ile donerler diye dusunuyorum. sevgiler.

Rosenrot dedi ki...

Ben gittigidiyordan 2 elf ürünü beğendim toplam 48 lira falan yapıyor ama sitesinde çok daha ucuz. Ne yapsam karar veremedim. Kargo ücreti ortalama ne kadar oluyor ?

Adsız dedi ki...

U.S.A dan nasl alsvers yaplıyo?

tweety dedi ki...

usa türkiyeye gönderim yok malesef :(

Ayşe dedi ki...

http://www.elfkozmetik.com/ buradan sipariş verdinizmi hiç bana bişi solermisiniz ona göre sipariş vereceğimde

admin dedi ki...

Merhaba, bahsettiğiniz siteden hiç alışveriş yapmadım maalesef, bu yüzden öneride bulunamiyorum. Sevgiler

Unknown dedi ki...

bn elfin uk adresine üye olamadım onun hakkında yardımcı olursanız cok sevınırımm

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.