15.04.2009

Cecile Maxi Lips Lip Gloss - Parlaticilar

Geçenlerde bir arkadaşım Cecile'den aldığı parlatıcılardan ve likit rujlardan çok memnun kaldığını anlatıyordu, hatta yanında birkaç tanesi vardı bana gösterdi. Cecile'in likit rujları, bana Lancome Color Fever Gloss'larin birebir aynısı (dupe) gibi geldiyse de, baharda yoğun renkleri tercih etmek istemediğimden, Cecile'in parlatıcı gloss'larından denemeye karar verdim.

Parfümeriye uğradığımda, Cecile parlatıcı gloss serisinin isminin Cecile Maxi Lips olduğunu öğrendim. Dudak dolgunlaştırıcı özelliği olduğunu söyledi satıcı ama ben pek inanmadım, içinde acı madde olmadığından emin olduktan sonra almaya karar verdim.

Cecile Maxi Lips'in üç rengi var, ben iki tanesini almayı tercih ettim. Satış fiyatı 12-16 lira arasında değişiyor. Netten almak isterseniz şurada satıldığını gördüm.

cecile_maxi_lips_lip_gloss

cecile_ruj_renkleri

Resimde de gördüğünüz gibi benim tercih ettiğim renkler 2 ve 3 numara oldu.

Genel olarak ne düşünüyorum?

Cecile gloss'ların ucu sünger aplikatörlü değil, fırçalı. Açıkçası bence bu çok büyük bir artı çünkü sünger uçlu lipgloss'lardan nefret ediyorum diyebilirim!

Sürmesi çok rahat, renkleri eh idare eder tonlarda ancak pırıltıları çok güzel. Bir de gerçekten çok kalıcılar.

Ambalaj tasarımı birçok yerli markaya kıyasla ortalamanın çok çok üstünde. Güzel yani.

Gözardı ettiğim tek nokta, bu gloss'ların buram buram hindistan cevizi kokması. Ben hiçbir makyaj malzemesinin buram buram kokanını sevmem nedense. Böyle kokmasa daha rahat kullanabilirdim.


~ Swatch'ları (Renk Örnekleri) ~

Solda 3 numara ve sağda 2 numara:

cecile_maxi_lips_renkleri

4 yorum:

kkkk dedi ki...

bense senin aksine buram buram kokulu olanlarini seviyorum ozelliklede kahve veya cikolata kokululari

denemeci paşa dedi ki...

fırça aplikatörlü olması bence de şahane, bourjois'i de sırf bu yüzden seviyorum.

bu arada, kopyalamaya tedbir almak için sağ click engellemişsiniz ama linkleri "open link in new tab" yapamıyorum bu yüzden. Linkler tıklandığında yeni sayfada açılmasını sağlarsanız büyük kolaylık olacak bana (bir de benim gibi linklere bakarken sitenin de açık durmasını isteyenlere).

Adsız dedi ki...

Iraz'cim ben Turkiye'de yasarken boyle bir markadan haberim bile yoktu{belkide o zamanlar boyle bir marka yoktu-kimbilir;)} neyse, gecen yil kelebek hikayelerinin Nuray'i bana bu markanin goz kalemlerinden ve likit-simli eyeliner'larindan yolladi hediye olarak, nasil sevdim, nasil begendim anlatamam-hatta gecen yil turkuaz-simli eyeliner'i bitirdim diyebilirim-yani bazen ummadik ta$ ba$ yarabiliyor :)

admin dedi ki...

@caprice, ben kokulu ürünleri daha cok vucut kremlerinde, losyonlarda falan seviyorum. lip gloss'larda dudaga da surunce tum gun burnuma geliyor, hosuma gitmiyor ;)

zevk meselesi tabi hepimizin zevki farkli canim.

@denemeci pasa, hosgeldin, evet ben de fırça olayına çok önem veriyorum. ben unutmusum, sen yazdin, bourjois 3d gloss'larda bu ozelligiyle sahane gercekten :)

sag klik olayinda cok haklisin, zaten isteyerek engellemedim, artık sitemin birebir aynıları çalınmaya başlayınca mecbur koydum, en azından işlerini zorlaştırmak için. linkleri yeni pencerede açmak için blogger kodu araştırıcam, bulabilirsem bu isteğini yerine getiririm :)

@banu'cum, cecile'in liner'ları gerçekten çok güzel hatta birçok ürünü ortalamanın üstünde. dediğim gibi bu gloss'lari da aslında güzel ama kokusu bana pek hitap etmedi işte.

bu arada tr'den bu tip yerli markalardan denemek istersen evimin hemen yanında bir parfumeri var, bir e-posta atman yeterli istediklerini alip gonderebilirim eger bittiyse elindekiler ;)))

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.