1.03.2009

Body Shop & Inglot Alışverişim ~ Hauls!

İnsan haftaiçi ofiste tıkılı kalıp, ancak birkaç haftada bir çarşıya inince birden bire çıldırabiliyor. Genelde kendimi kontrol etsem de, bazen alma duygusuna fazla kapılıyorum. Kimi zaman indirimleri takip ediyorum, kimi zaman indirimleri bekleyemiyorum.

Bu ufaklıkların hepsine ihtiyacım vardı esasında, bu yüzden mutluyum bunları aldığım için ve en ufak bir suçluluk duymuyorum :)

~Inglot~

Inglot'un son zamanlarında farklı birçok kişiden yorumlarını duydum ve açıkçası çok merak etmeye başlamıştım. Sonunda bu hafta, Hello Kitty'nin Inglot yazılarını da görünce dayanamadım ve bugün Forum Bornova'da Inglot'a bir uğradım.

Diyeceğim şu ki, bayılacaksınız İnglot'a. Renkler çok çeşitli, birçok ortalama markada bulamayacağınız kimi ürünler var ve kesinlikle ürünlerin çoğu denemeye değer.

Ben bu ayki alışveriş kotamı aştığım için, gerçekten ihtiyacım olan iki ürün dışında başka bir şey almadım ama önümüzdeki aylarda kesinlikle İnglot'u tekrar ziyaret edeceğim.

İzmir'de ikamet edenler, Forum Bornova Park Bravo mağazasından Inglot ürünlerine ulaşabilir. Satış danışmanı da çok şeker ve ilgili.

Eye makeup base (far bazı) ve eye shadow blending brush (655 sanırım) aldım. Far bazı 15 YTL civarındaydı, fırça ise yamulmuyorsam 18 YTL civarında. Fişe gidip bakmaya üşendim.

Ayrıca Inglot'da çok değişik fırçalar var, arayış içerisindekilere tavsiye ederim!

~ Body Shop~

Body Shop benim vazgeçilmez markalarımdan birisidir. Ürünlerini çok beğenerek ve güvenerek kullanıyorum. Zaten fark ettiyseniz çok Body Shop yazısı var bu blogda.

Body Shop'tan ne zamandır denemek istediğim bir adet "loose powder", fondöten fırçası (inanılmaz güzel ve gerçekten büyük!) ve şurada yazdığım Roseflower koleksiyonundan, geçen gidişimde alamadığım iki ruju aldım.

Soldan sağa:

- Loose face powder No:3 (Fiyatı: 26 YTL)

- Born Lippy Lip Balm Strawberry (Fiyatı: 8 YTL)

- Body Shop Foundation Brush (Fiyatı 21 YTL)

- Body Shop Roseflower Lips Lipsticks (21 YTL)

~Body Shop Kampanyaları~

- Roseflower serisinde bazı ürünlere "2 al 1 öde" kampanyası uygulanıyor. Birden fazla ürün almak isteyenler için güzel bir fırsat.

- Yine Roseflower makyaj serisinden üç ürün alana bir adet tam boy far fırçası hediye ediliyor.

Aldığım ürünleri denedikten sonra hepsinin tek tek yorumunu yazacağım, bu yüzden RSS ile abone olup beni takip etmeyi unutmayın!

Stay tuned !

6 yorum:

Unknown dedi ki...

guzel gunlerde kullan yeni cicilerini :)
body shop un fondoten fırcasından cok memnun kaldım. zaten her makyajımda adı geciyor biliyorsun ama onu biraz dinlendirmek istedim ve Inglottan MAC 187 ye benzer 2 renkli fırçasını aldım. Açıkçası daha rahat, öneririm ;)
Body Shop Loose Powder ile ilgili yorumlarını bekliyorum ;)

beetlejuice dedi ki...

Iraz,
İkimiz de Body Shop'cuyuz anlaşılan. Body Shop Face&Body fırçası var bende de, 5 ayda 1 tane kıl döktü sadece. Çok memnunum, umarım sen de memnun kalırsın. Güzel günlerde kullan hepsini
Sevgiler

admin dedi ki...

@HK'cım çok teşekkürler, Inglot'u ben de beğendim, senin 187'ye benzer dediklerin kaç numaraydı, bana da yazsana alayım ben de :)

Loose powder dan çok memnun kaldım, bu hafta yazacağım.

@beetlejuice, gerçekten ben de çok seviyorum body shop'u. nedendir bilinmez bana çok cazip geliyor ürün yelpazesi! çok teşekkür ederim..

Adsız dedi ki...

Amaney yeni ciciler gelmişş;)))
Oyy bir de Inglot çıktı başımıza, siz beni mahvedeceksiniz yakında, iflas bayragımı çekicem;)
Hepsini güle güle kullan Iraz, özellikle e/s base yazını bekliyorum..! xxx

admin dedi ki...

derya'cım, çok teşekkürler :]

INGLOT gerçekten çok ilgimi çekti, dün gittiğimde birçok ürününü inceledim, açıkçası birçok markadan daha kaliteli bulduğumu söyleyebilirim.

mesela makeup primer vardı, Smashbox'unkinin direk aynısı!

e/s refill'ler,eye-liner lardaki çeşitlilikler, özellikle fırçalar İNANILMAZ güzel, mutlaka bir uğra!

e/s base dün akşam kullandım ve fiyatına göre çok memnun kaldım. bugün eklerim sanırım yazısını :)

Unknown dedi ki...

27TG canım MAC 187 gibi olan. 3 gundur kullanıyorum cok memnun kaldım. MACe okadar para vermeye gerek yokmus dedim. sanırım 10-20 tl daha uygun Inglot (Faturaya bakmaya usendimmm :D )
Ayrıca JustMakeup, sen beni BB hastası yaparsan bizde seni Inglot hastası yaparız kikiki :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.