15.02.2009

"Body Shop Roseflower Radiance Stick" Ürün Yorumu

Bu yazımda bahsettiğim Body Shop alışverişinden kaptığım nacizane bir parça ile sizleri tanıştırmak istiyorum: "Body Shop Roseflower Radiance Stick"

Miktarı 8 gr. Pembe sedefli renkte aydınlatma özelliği bulunan pratik bir stick ürün kendisi.

Body Shop'ta ilk gördüğümde "yaa rengi falan yok bunun almaya gerek yok" diye düşünmüştüm ama swatchlayınca hiç de öyle olmadığını gördüm, aşağıdaki resimlerde siz de göreceksiniz! :)

Bu stick'in tam olarak açılmış hali, yani toplam miktarı bu. Bence gayet yeterli. Aldığımdan beri 5-6 kez kullandım neredeyse hiç eksilme olmadı. Stick ürünlerin bu özelliğini seviyorum!

Renk numarası olarak 01 yazdığına bakmayın, bu stick sadece tek renkteymiş.

Bu arada bu ürünün inanılmaz tatlı bir gül kokusu var. Gül kokusu dediysem, öyle gülsuyu gibi değil, gerçekten çok farklı, Body Shop'lara gittiğinizde denemenizi tavsiye ederim.

İşte Radiance Stick'in buğday tende görünüşü. Pembe, sedefli bir aydınlatma veriyor, gerçekten çok beğendiğimi söylemeden geçemeyeceğim!

Neden beğendim?

Gerçekten farklı bir ürün! Aydınlatıcıları ve sedefli renkleri seviyorum, Body Shop'un bu ürününde iki özellikte bir arada! Üstelik stick olarak sunulması çok pratik yapmış bu ürünü!

Uygulama?

Aslında çok pigmentli allıkları sevmeyenler bu ürünü tek başına çok hafif bir allık olarak da kullanabilir ama ben öyle yapmadım. Elmacık kemiklerim hizasına önce normal allığımı sürdüm, sonra elmacık kemiklerimden burnuma doğru giden kısmını bu ürünle çerçeveledim, çok güzel bir aydınlık verdi.

Bir daha alır mıyım?

Eğer kalıcı bir ürün olursa mutlaka almak isterim ama bence bu ürünler sezonluk. Bu yüzden eğer indirime girerlerse mutlaka bir yedek alacağım! :)

Eksileri ?

Açıkçası bir eksisini bulamadım. Ucuz olabilirdi biraz :)

Fiyat ?

Radiance Stick in TR Body Shop fiyatı 24 YTL. Henüz indirime girmedi.

5 yorum:

Unknown dedi ki...

Güle güle kullan Irazcım, tendeki fotoya ben de bayıldım. İndirim zamanını beklicem ben;) Böyle stick ürünler özellikle yazın çok kullanışlı oluyor.

Unknown dedi ki...

stick ürünleri ve aydınlatıcıları ben de çok seviyorum.. Bu ürüne bakmalıyım, ama açıkçası body shop un indirim zamanını beklemek en akıllıcası oluyor.

admin dedi ki...

evet indirimi beklemek mantıklı ama ben dayanamadım, umarım siz dayanabilirsiniz. :)

bir de Body Shop'un bu tarz sezonluk ürünleri, indirimde çok kısa bir süre kalıyor ve sonrasında kaldırılıyor!

Yaz sonu çıkan beşli far paletlerini indirimde yakalayamadan kaçırdım :/

Adsız dedi ki...

body shop ın ürünlerini online olarak alabileceğim bir yer biliyor musunuz? indirim zamanlarını nasıl öğrenebiliriz bir de

admin dedi ki...

merhaba büşra, açıkçası türkiyede body shop mağazalarından başka yerde satıldığını görmedim bu ürünlerin.

Ebay UK'de inceleyebilirsiniz ama fiyatlar pound üstünden olduğu için pek hesaplı olmayabilir.

Ebay UK'de Body Shop Ürünleri:

http://health-beauty.shop.ebay.co.uk/items/Health-Beauty__body-shop_W0QQQ5ftrkparmsZ72Q253A1688Q257C66Q253A2Q257C65Q253A12Q257C39Q253A1QQ_mdoZHealthQ2dBeautyQQ_sacatZ26395QQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em14?_fpos=&_fcid=204&gbr=1

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.