19.01.2009

Lancome Color Fever Siyah Parlatıcı Gloss (Piha Black)

Ben Lancome'un siyah gloss çıkardığını bundan bir süre önce duyduğumda çok heyecanlanmıştım ve denemek için can atıyordum!

Sonrasında bir türlü almak fırsat olmadı, ben de bahanelerle almayı erteledim.

Bugün bu blogda Lancome Color Fever Black Gloss'un değerlendirmesini ve swatch'unu okuduktan sonra vazgeçtim, göründüğü kadar siyah durmuyormuş!

Buradan buyrun ve Lancome Piha Black Gloss'un değerlendirmesini okuyun & fotoğraflarını inceleyin!


~
Okuduğunuz yazı, www.makyajcantam.org sitesine aittir!

Eğer bu yazıyı başka bir web adresi üzerinden okuyorsanız bilin ki o site benim içeriğimi çalıyor!

www.makyajcantam.org

~

5 yorum:

Adsız dedi ki...

aaa bende diyorum fotograf bir yerlerden tanidik geliyor-o dudak ve ruj setini blogumda ben kolajlamistim :)

Siyah cok gotik duruyor, belki yaz aylarinda bronzlasirsam gece gezmelerinde surulebilir ama onun disinda hic cekici gelmiyor.

Birde blogunu kopyaladiklari icin yazilarin sonuna uyari yazmissin, iyi olmus ama o kopyalayan siteler isterlerse o kismi kesip yayinlayabiliyorlar-en iyisi o yaziyi blogun ayarlarinda ki "feeds" kismina eklemek-o zaman yaziyi kesseler bile o uyariyi kesemiyorlar.

Adsız dedi ki...

simdi baktim da ayni kolaj degilmis :) bende de bu aralar paranoya oldu her yerde blogumdan fotograflar gormeye basladim :)

admin dedi ki...

Banu'cum bana siyah çok ilgi çekici geliyor ama böyle yoğun ve pigmentli olmasını istiyorum. Linklediğim blogda baktım ki dudakta göründüğü gibi durmuyormuş!

Senin yazını aradım şimdi buldum, aynı değil ama çok benzer fotoları kullanmışız :) Paranoyanda çok haklısın, benim blog kopyalanmaya başladı başlayalı ben de eşşek gibi watermark koymaya başladım fotoğraflara...

Uyarı yazısını Feeds'e ekledim ama orada kalması için feed'i full yapin dedi sistem. Full de yapmak istemiyorum ben de mecburen her yazinin sonuna koydum!

Sinir oldum ya bu plagiarism olayi cok cirkin cook!

Adsız dedi ki...

blogunun feed'lerini feedburner'a tasirsan orada summary burner secenegi var-o secenegi isaretleyince istedigin mesaji feedburner uzerinden yayinlayabiliyorsun-tavsiye ederim. sitelerin bu sekilde kopyalanmasi gercekten sinir bozucu..surada severek-emek vererek yaptigimiz birsey var, onunda tadini kacirmayi basariyorlar..

Adsız dedi ki...

arkadaşlar site sahibi reklam gelirlerini açıklasın artık samiyetsiz bulduğum bu tarz sitelere girmiyorum

tek amaç para kazanmak olmuş blogculuk kalmamış ne diyeyim allah gözünü doyursun

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.