29.01.2009

Body Shop Sheer Lip Colour / Kadife gibi Ruj !

Ben normalde klasik rujları çok kullanabilen birisi değilim çünkü dudaklarım çatlamaya çok meyilli. Klasik rujlardaki nemlendirici kıvamı az olunca, benim çatlayan dudaklarımın arasına giriyor ve çok iğrenç bir görüntü oluşturuyor.

Bu yüzden, ruj paletleri / pot’larını tercih ederim, fırçayla uygulayıp hafif renk veririm dudaklarıma, üstüne de her zaman koyu dokulu bir gloss seçerim.

Ama, konu Body Shop’un Sheer rujlarına gelince öyle değil! Body Shop Sheer Lip Colour ruj bambaşka! Bu ruju, altına nemlendirici bile sürmeden tek başına rahatça kullanabiliyorum!

O kadar nemlendiricili, kadifemsi ve yumuşak bir ruj ki bu, sürerken su gibi dağılıveriyor. Tam aradığım şey bu çünkü dudaklarım gerçekten çok kuru!

Sürerken yumuşak sürülen rujlar genelde kullanım sırasında, eğer dudak kaleminiz yoksa dışarı taşar ve çirkin bir görüntü oluşturur. Bu ruj öyle de değil! Sürerken yumuşak ama kullanım sırasında kesinlikle dağılmıyor.

Renk dokusu muhteşem. Renkler bolca pigmentli ve aralarında minik glitter’lar var.

Fotoğrafta kolum daha beyaz olduğu için rengi açık duruyor. Dudaklarıma sürdüğümde çok yoğun ve bol glitter’lı bir vişne rengi veriyor. Makyaj fotoğrafını da ekleyebilirdim ama resimleri internet korsanlarından koruyamadığım için henüz cesaret edemiyorum buna.

Miktarı 2.1 gr.

Bu rujun yanılmıyorsam altı renk seçeneği var.


Resimde gördüğünüz ve benim aşık olduğum renk, 04 numaralı “Blueberry” rengi. Bu renk şu anda “discontinued” durumda, yani büyük olasılıkla stoklar bittikten sonra bulamayacağız. Belki ileride geri getirirler bilmiyorum ama ben riski alamayacağım için tam beş tane aldım bu rujdan geçen aylarda :)

Neden bu ruju beğendim?

Dudaklarımda kuruma problemi olduğu için klasik rujlar çatlaklarımı daha çok belirgin hale getiriyor. Bu ruj nemlendiricili ve kadifemsi yapısıyla dudağımın çatlamasını engelliyor ve olan çatlakları da kamufle ediyor. Su gibi, sürmesi kolay, rengi çok güzel ve ambalaj şeklinin ince olması sebebiyle hatasız sürmek mümkün.

Bir daha alır mıyım?

Kesinlikle, evet evet evet! : )
Discontinued olduğunu gördükten sonra beş tane almış birisi olarak rengin geri geleceğini bilsem tekrar hiç düşünmeden alırım!

Fiyat ?

Rujun fiyatı 15-25 YTL arasında bir şeydi tam hatırlamıyorum çünkü başka şeylerle beraber aldım. Yine de eğer almayı düşünürseniz uygun denk getirebilirsiniz belki çünkü şu anda Body Shop’larda baya indirimler var.

2 yorum:

idil dedi ki...

bende cok memnunum hatta bodyshoptan aldıgım eeeeeen güzel sey bu!
birde gecen yaz bunun özel bronz rengini almistim,bronz tene coook uyan bi renkti,tavsiye ederim eger bu senede üretirlerse=)

admin dedi ki...

ben de bayılıyorum idil'cim.

bir de çok renkten ziyade parlaklık veriyor ya ona bayılıyorum :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.