23.12.2008

SHE Colors Ekonomik Makyaj Malzemeleri Seçenekleri


Sevgili 2OdaBiSalon ile uygun fiyatlı makyaj malzemeleri hakkında mesajlaşmıştık bir süre önce. Bazı alternatifler hakkında konuştuktan sonra, neden yerel markalardan, kozmetik bloglarında pek bahsedilmediğini sormuştu bana. Ben de açıkçası yeterli bir cevap verememiştim.

Tahminimce, zaten bu markaların herkesin ulaşımında olması, parfümerilerde herkesin bu markalara kolayca ulaşıp inceleyebilmesi, ilgi çekmemesi, kalitesizlik veya sadece belirli markalara olan sapkınlık olabilir bunun sebepleri.

Kendi düşüncemi söylemek gerekirse, yerli markalara ben de pek şans vermiyorum. Bunun çeşitli sebepleri var. Kimi ürünler, söylediği işleri pek de gerçekleştirmiyor.

Kimisi o kadar da ucuz değil. Mesela bir allığa yerli bir markada min. 25-30 YTL vereceksem, ithal ve bilinen bir markadan alışveriş yapmayı tercih ederim çünkü yaklaşık rakamlarla Ebay'den hesaplı bir şekilde kozmetik alışverişi mümkün.

She Colors makyaj malzemeleriyle, Just Makeup'ın buradaki yazısı ile tanışmıştım fakat bu ürünleri İzmir'de nerede bulabileceğime dair pek bir fikrim yoktu. Zamanla, başka kozmetik bloglarında da She Colours'ın kimi ürünlerinin değerlendirmeleriyle karşılaşınca, ben de bu markayı, ekonomik fiyatları ve renkli ambalajları (çok şirinler!!) sebebiyle denemeye karar verdim.

Ve şimdilik deneyimlerimden gayet mutluyum, herkese tavsiye edebilirim. Hem çok ekonomik, hem de çok şirin ürünleri var SHE Colors'ın.

İzmir'de bu markayı birkaç parfümeriye sordum ama bulamadım derken, Bornova merkezdeki DEPO KOZMETİK'te bu ürünlerle dolu bir standla karşılaştım ve hemen atladım tabi :)

SHE Colors standında hemen her türlü temel makyaj malzemesini bulmak mümkün. Hepsinin de ambalajları ve sunumları son derece şirin.

Ben, en çok ilgimi çekenleri aldım: Likit eye-liner, mavi rimel, ışıltılı allık, 2'li french oje seti, ve iki adet oje.

En üst resimde yazan fiyatlar, 22 Aralık itibariyle Bornova Depo Kozmetik'ten edindiğim fiyatlardır.

She Colors Sparkle Eye-Liner

She Colors'da ışıltılı likit eye-liner'ın bir sürü renk seçeneği var. Ben mor olanı tercih ettim.
Resimlerde rengini görebilirsiniz.


She Colors Fat Lash Mascara

Bu rimelin değerlendirmesini Just Makeup'ta okumuştum. 6.50 YTL'lik fiyatıyla denemeye değer diye düşündüm. Fırçası gerçekten kullanışlı, lacivert renk de hoşuma gitti. Lacivert tonlarında smokey makyajla çok güzel durabilir diye düşünüyorum.


Ojeler

İkili french oje seti çok ilgimi çekti. Bir tarafı rakı beyazı, diğer tarafıysa koyu beyaz. İkisi bir arada, pratik bir set olduğu için aldım. Diğer ojeleri de itiraf ediyorum sadece ambalajları güzel olduğu için aldım, bir de mor rengin güzelliği için :)


She Colors Powder Me Sweet Allık

Allıklarında yamulmuyorsam 4 tonu vardı. Benim aldığım, şeftali tonlarında hafif ışıltılı olanı. Açıkçası formunu ve rengini çok beğendim. Şeftali tonlarına bayılıyorum, hele de içinde biraz ışıltı olursa.

Bu arada, bu sezonun ürünlerinde kullanılan IŞILTI teması dikkat çekmeye devam ediyor gördüğünüz gibi.

13 yorum:

nihal dedi ki...

en çok cake for all allıkları ilgimi çekiyor ama bulabildiğim tek yerdeki standa koymamışlardı.. çok şirin ürünleri var özellikle üçlü lip glosslarını sırf paketi için alıcam sanırım..

admin dedi ki...

N'cim, resimde de gösterdim zaten allıkları baya güzel, gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

Bourjois diye bir marka var ithal, aynı onun allıklarına benziyor she'ninki, gerçekten beğendim yani :)

kkkk dedi ki...

Ambalajları çok güzel tasarlanmış.En çok turuncu ojeyi beğendim.Sanırım kırmızı turuncu arası bir renk

admin dedi ki...

@caprice, merhaba, o oje çook açık bir kırmızı, gerçekten rengi güzel.

sana katılıyorum she'nin ambalaj kalitesi gerçekten inanılmaZ :)

Adsız dedi ki...

Irazcım geçmiş yazılarında bakarken farkettim ki sen "yanılmıyorsam" demen gereken yerlerde hep "yamulmuyorsam" yazıyorsun. Neden?

admin dedi ki...

Kozmo'cum biz eşimle aramızda hep öyle kullanıyoruz "yamulmuyorsam" diye, benim de hoşuma gidiyo biraz gayrıciddilik katıyo işte :)

K dedi ki...

Bende de 2 krem far, bir ikili far ve oje var She'den, krem farlar çok hoş oje eh ama 2li far şu an sadece sim amaçlı kullanılıyor =D

Adsız dedi ki...

SÜPER

Adsız dedi ki...

bncede süpper
ama bnde she nin göz kalemi vardı kardeşim ucunu kırdı fakat çok kalın olduğundan hiçbir şeyle göz kaleminin ucunu açamıyorum =( ama göz k. dışındaki diğer makyaj malzemelerine bayıldım özelliklede rujlarına =D

çıtırtı dedi ki...

french ojesinden memnun musunuz aslında uzun olmassı diğer eline sürmek için avantajda olablir yorumunuzu bekliyorum

admin dedi ki...

çıtırtı, ben çok memnunum french ojesinden, çift taraflı, rahat sürülüyor kalıcılığı idare eder..

çıtırtı dedi ki...

teşekkürler ilk fırsatta alcm

çıtırtı dedi ki...

teşekkürler ilk fırsatta alcm

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.