27.12.2008

Kırmızı, Göz Makyajı

Geçenlerde, yolda canım sıkılmasın diye alıp zorla okuduğum Cosmopolitan dergisinde gördüm bu reklamı. Nouba isimli bir kozmetik markasının reklamıydı. Dikkatimi çeken, markadan ziyade, makyajda kullanılan kırmızı, pırıltılı likit eye-liner oldu.

Türkiye'de Nouba ürünlerini sadece Kağan Parfümeri satıyormuş. Sitesine baktım ama böyle bir eye-liner göremedim :(

Çok beğendim, keşke böyle bir eye-liner ben de bulabilsem!

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Sebastian Trucco da da kırmızı eyeliner olduğunu duymuştum ben. Kuaförlerde satılıyor Trucco ürünleri ama nerede dersen bilemeyeceğim.

admin dedi ki...

hmm trucco'da varmış demek, en azından ona bir bakayım.

ama ben kırmızı hem de pırıltılı istiyorum çok şey mi istiyorum :))))

Adsız dedi ki...

Bu renk gerçekten harikaymış ama bendeki kesinlikle böyle değil. Bu daha parlak ve likit. Mutlaka bakıcam.Verdiğin siteye baktım ama eyeliner yoktu, diğer ürünlerin fiyatı ise oldukça fazla. Hangi memleketin markası acaba bu?

admin dedi ki...

@sHe, gerçekten pırıltılı çok güzel bir formu var ben de vuruldum diyebilirim. Nouba diye bir markaymış bu, sitesi şuraya yönlendiriyor:

http://www.bebeautifulboutique.co.uk/

UK adresi, sanırım İng. markası.

Cosmopolitan'daki reklamda sadece Kağan Parfümeri'de yazıyo ama oranın sayfasından da bir şey çıkmadı :(

Adsız dedi ki...

Verdiğin linke baktım şimdi, sanırım Rainbow Eyeliner diye geçenler. Ama numarasından emin olmak zor tabi :S Neyse linkler için çok saol, mutlaka kağan parfümeri görürsem dalıp sorucam;) Harika duruyor rengi.

kara kitap dedi ki...

nouba bir italyan markası.kağan parfümeri de sadece bursa ve balıkesir'de var.eğer kağan'a yolum düşerse sizin için o eyeliner'a mutlaka bakacağım ıraz hn.

Stella* dedi ki...

var var :) olmazmı yahu :) Daha bugün nouba alışverişi yaptım bi kaç rengi var eye-linerin :)) dediğin gibi kağandan alabiliyosun ama boynerde de olabilir bilmiyorum.Hatta ücretsiz tanıtımları varmış makyaj bile yaptılar :))

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.