30.12.2008

Gabrini Mavi Göz Kalemi

Her zaman kozmetik devlerinden haberler verecek değilim ya. Bu sefer de sizi makyaj çantamın en ucuz ama en çok değer verdiğim parçalarından biriyle tanıştırmak istedim: Gabrini mavi göz kalemim.

Şimdi bu mavi göz kalemi mevzusu, üniversiteden beri ben ve en yakın arkadaşlarımdan birisi arasında ciddi mesele olmuştur. Onlarca mavi göz kalemi almış, hiçbirini beğenmemişizdir.

Kimisi çok turkuazdır, kimisi çingene mavisi, kimisi yeşile dönük... Girdiğimiz her parfümeride mavi göz kalemlerini denerdik o yüzden.

Derken, Gabrini isimli markada tam da aradığımız rengi bulduk. Her parfümeride olmayan bu yerli markanın göz kalemlerini ne zaman bulsam, en az bir deste alıyorum diyebilirim.

Resimde gördüğünüz, benim mavi tonlarında göz makyajında standart olarak kullandığım, mavisine bayıldığım EP17 rengi.

Resimde detayını net gösterememişim rengin, çünkü ince bir çizgi çekmiştim elime. Renk, tam Bodrum Mavisi denen cinsten. Çok sıcak. Esmer/buğday tene harika gidiyor, lacivert-gri bir makyajı enfes kombinliyor.

Fiyatı 2.5 YTL idi yanılmıyorsam.

3 yorum:

nihal dedi ki...

Bende de siyahı var, kolay sürülüyor ve en önemlisi gözlerimi yaşartmıyor..

admin dedi ki...

valla ben de çok memnun kaldım çünkü yapısı kremsi, hemen kayıveriyör gözde. öyle kalemleri seviyorum :)

Adsız dedi ki...

İlginiz için teşekkür ederiz...

www.gabrini.com

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.