17.12.2008

Dior "2009 Bahar" Yeni Makyaj Ürünleri


Christian Dior da 2009 baharı için hazırladığı yeni ürünlerini görücüye çıkaran kozmetik devlerinden.

Ürünler arasında en çok dikkatimi çeken, çanta şeklinde hazırladıkları ambalaj tasarımı. Kozmetik ürünlerinin satmasında, ürünün kullanılabilirliğinden çok ambalajının ve tasarımının etkili olduğunu keşfetmiş olmalı Dior tasarımcıları. Bu ne şirin bir çantacıktır böyle!

Ayrıca, tanıtılan ürünlerdeki sedeflilik/ışıltı gözümden kaçmadı değil. Yeni sezon trendlerinde IŞILTI teması başı çekecek gibi gözüküyor. Zaten Body Shop yılbaşı koleksiyonuyla başı çekti sanırım bu IŞILTI konusunda.

Şahsen ben ışıltılı (makul bir derecede) makyaj ürünlerine ve makyajına bayılıyorum. Özellikle gözlerde.. Ve yanaklarda.. Ve dudaklarda.. Evet evet tüm yüzde yumuşak bir ışıltıya bayılıyorum :)

2 yorum:

Adsız dedi ki...

ben seni sobeledim :)

isiltili-parlak farlari-alliklari bende seviyorum! yalniz bu urunler yas ilerledikce daha kararinda ve dikkatli kullanilmali cunku kirisikliklara cok fazla vurgu yapiyorlar.

admin dedi ki...

Sobeyi gördüm ve cevapladım, teşekkür ederim =)

valla ışıltının her türlüsü güzel kırışık bölgeleri önce kapatırız n'apalım :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.