14.12.2008

Body Shop Yılbaşı/Kış Koleksiyonu 2008-2009


Body Shop'un 2008 kışı için özel olarak hazırladığı yeni koleksiyonundan buradaki yazımda bahsetmiştim.

Ürünlerin bu kadar çabuk Türkiye'ye geleceğini tahmin etmemiştim açıkçası ama dün Forum Bornova'daki Body Shop'da bu şirin şeylerle karşılaştım ve dayanamayıp, yeni koleksiyona ait olan far paleti, ışıltılı yeşil likit eye-liner ve ışıltı veren roll-on'dan aldım.

Resimde gördüğünüz beş renkli far paletinin iki ayrı renk seçeneği var. Ben yeşil-sarı olanını tercih ettim. Fotoğrafta mat çıkmış ama bu farlar tam bir ışıltı harikası!! Dün akşam dışarı çıkarken yeşil-sarı tonlarında makyaj yaptım (sarı bir bluz giymiştim). Bu makyajda yeşil-eyeliner'ı göz kapaklarımda kullandım, kaşlarımın altına da ışıltılı roll-on dan sürdüm. Enfes bir makyaj oldu.

Pırıltılı farlar genelde çok dayanmaz ya, işte bu farlar öyle değil! Gerçekten çok dayanıklı ve kalıcı. Cıvıl cıvıl. Yeni yıla yakışır cinsten.

Alt tarafında açılan mini çekmeceden bir de far aplikatörü çıkıyor.
Yeşil eye-liner tam olarak eye-liner değil esasında. Işıltı veren, simli, hoş bir renk. Sanki jel far gibi. Eye-liner gibi kaskatı durmuyor gözde.

Beyaz simli roll-on harika bir ürün. Ucundaki minik top sayesinde kolayca uygulayabiliyorsunuz. Ben göz makyajında kullandım.

Bu koleksiyondan almak istediğim bir fırçalı allık kaldı :(
49 YTL idi sonra alırım dedim. Bu yazımdaki resimlerde gördüğünüz minik pembe kavanoz.

Bir de eğer ürünlerde indirim & promosyonlar başlarsa, far paletinin diğer renk seçeneğini ve ışıltılı eye-liner'ın beyaz tonunu almak istiyorum.

Body Shop'ta alışverişim sonrasında, ayrıca, çok şirin bir de gift set verdiler.

Sette, Body Shop'un meşhur body butter'larının satsuma deneme boyu, bir adet mini rimel, E vitaminli krem ve White Musk var. Ayrıca da çok şirin bir çanta!

Body Shop'un bu şirin ürünlerini gidip görmenizi tavsiye ederim.

4 yorum:

nihal dedi ki...

kendim almış kadar heyecanlandım.. çok güzelmiş.. hediyeleri de güzel, bayılırım bedava şeylere :P iyi günlerde kullan :)

admin dedi ki...

teşekkür ederimm :)

böyle şeyler zaten kandırıyo insanı şirin şirin, sonra bakıyosun elde kocaman bi fatura. :)

K dedi ki...

Bende de var aynı paletten kabını beğenmesem de ortadaki fara bayıldım, yumuşacık - M.A.C. AmberLights'a benziyor biraz.

Ayşe Gökçe Güzelsoylu dedi ki...

Body Shop ürünlerinizi bodyshopkozmetik.blogspot.com adresinden temin edebilirsiniz.Hem de mağaza fiyatına ayağınıza gelir.(kargo bize aittir.)

Bilgi için mail : aysegokceguzelsoylu@gmail.com

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.