13.11.2008

Estee Lauder Duo Far Paleti / Eye Shadow Wet-Dry

GWP, yani promosyon ürünlerine bayılıyorum. GWP ürünler sayersinde, büyük kozmetik markalarının bazı ürünlerini çok çok uygun fiyata temin edebiliyoruz çünkü Ebay ve Gittigidiyor sayesinde.

Misal, yukarıda gördüğünüz, 12'li Estee Lauder far seti gibi. Bu ürünü çok komik bir fiyata Ebay'den almıştım. En çok kullandığım renkler bu far paletinde mevcut.

Bu renklerin bir diğer özelliği de, ıslak/kuru olarak uygulanma imkanı olması.

Mat, pastel renkte far takımı arayanlar, Estee Lauder'ın seçme far takımlarını inceleyebilirler. Ebay'de aratarak, siz de, bu far paletine benzer ürünler bulabilirsiniz.

Bol şans! :)

2 yorum:

Adsız dedi ki...

ürünün orjinal ya da taklit olduğunu nasıl anlıyorsunuz? çok fazla sahte ürün de satılıyor bu sitelerde :(

admin dedi ki...

merhaba, öncelikle satıcının profilindeki yorumlara "power seller" olarak adlandırılmış olmasına ve o üründen daha önce alanların yorumlarına bakıyorum.

sonrasında ürünü biliyorsam zaten sorun yok ama eğer ilk kez gördüğüm bir ürünse google'dan aratıp amazon vb. gibi güvenilir sitelerde olup olmadığına bakabilirim :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.