20.10.2008

Mac Studio Finish Concealer SPF 15



MAC Studio Finish kapatıcı, gün boyunca yüzden silinmeyecek bir kapatıcı arayanlar için çok kullanışlı bir ürün.

Minicik bir ambalajda satılan bu ürün, "ya bu küçücük şey neye yeter ki" diye düşünülmemeli, zira kullandıkça yeniliyor sanki kendini, kremsi yapısı sayesinde bitmek bilmiyor.

Fırça, sünger veya parmak yardımıyla uygulanabilen bu ürün, sivilce, nokta/leke veya göz halkaları için kullanılabilir. Şahsen ben, aniden pörtleyen, pudra/fondötenle kapanmayan ısrarcı sivilceler ve göz çevremde oluşan kocaman morluklar için kullanıyorum.

Araştırdığımda, fırça ile kullanmanın daha kolay olduğunu söyleyenlerle karşılaştım ama bana fırça ile uygulamak pek kolay gelmedi. Yerine, parmakla veya ufak bir sünger yardımıyla kullanıyorum (evet okuyucu, kozmetikleri parmaklamaya bayılıyorum sanırım).

Yorumuma gelince, cildim aşırı yağlı olduğu için, genelde bu tip kapatıcılar bende fazla dayanmaz. Sabah sürsem öğleye doğru her şeyi belli ederler. Fakat MAC'in bu kapatıcısı, gün boyu yüzümde dayanarak, şimdiye kadar kullandığım ufak çaplı kapatıcılar arasında bir numaraya oturdu.

Ufak alanlarda başarılı bir kamuflaj isteyenlere kesinlikle uygun.

Büyük alanlar için uygun değil, bence çünkü sünger/el yardımıyla uygulandığı için eşit dağılmayabilir.

2 yorum:

Esra M. dedi ki...

peki mac studio finish mi mac pro longwear mı?

morluklarımdan şikayetçiyim

admin dedi ki...

kesinlikle prolongwear!

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.