16.10.2008

Lancome Virtuose Black Carat Mascara / Rimel


Bu rimelin özelliği, içerisinde pırıl pırıl parlayan minik altın renklerinin bulunması. Sürdüğünüzde kirpiklere belirgin bir ışıltı katıyor.

Lancome rimeller zaten fonksiyon açısından son derece tatmin edici, bir de böyle özel bir ürün olunca, daha da kullanışlı oluyor. Özellikle, altın renkli veya dore kıyafetler beraberinde yapılabilecek makyaj için çok çok uygun. Tavsiye ediyorum. Isterseniz Tekin Acar'dan satın alabilirsiniz.

4 yorum:

ceren k. dedi ki...

selamlar,
bu ürünü kullanıp resimle imkanınız var mı acaba..canlı canlı nasıl durdugunu merak ettim.
şimdiden teşekkürler.
saygılar.
ceren k.

admin dedi ki...

ceren merhaba, maalesef bu ürünü bitirdim ve attım, yenisini de almadım.

çok dolgunlaştıran bir rimel değil, sadece altın ışıltı katarak hafif uzatıyor diyebilirim.

Adsız dedi ki...

ya bişey sorcam belki buradan yazmam saçma olcak ama internetten yurtdışndaki alışveriş sitelerinden dolarla alıosun ya ödemesini nasıl yapıyorsun.banka kartı falan geçıomu.birde kapıda kargo parasınıda dolar olarak mı yapıyorsun.bnde almak istyorum ama danışıcak birini bulamadım en sonunda buraya yazmaya karar verdim:)

admin dedi ki...

sevgili adsız,
yurtdışı alışverişlerinde kredi kartın ile ödeme yapıyorsun, normal banka kartı geçmez.

kargo parası kapıda alınmıyor çünkü paketlerin PTT ile geliyor. onun parasını da siparişinle beraber peşin olarak ödüyorsun..

sevgiler..

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.