16.10.2008

John Frieda Frizz Ease Dream Curls

Dalgalı saçlarınız var ama bukleleriniz/dalgalarınız hep elektrikleniyor, dalgalarınıza şekil veremiyor musunuz? İşte sizi ihtiyacınız olan ürünle tanıştırıyorum: John Frieda Frizz Ease!

Nemli saçlarınıza uygulayacağınız bu sprey, dalgalarınızın elektriklenmesini önlüyor ve onları şekle sokuyor.

Ben nemli saça uyguladıktan sonra buklelerimi elimle hafifçe kıvırıyorum, kuruyunca öylece kalıyorlar. Ayrıca saçı kaskatı da yapmıyor bu ürün, saçlarınız yumuşacık kalıyor.

Buradan inceleyip satın alabilirsiniz.


6 yorum:

Elif dedi ki...

Merhabalar..
Saçlarım aynı sizin bahsettiğiniz gibi,eğer ıslakken ellerimle dalgalandırmazsam kuruyunca çok şekilsiz bir hale geliyor.Bahsettiğiniz ürünü,verdiğiniz linktki internet adresinden sipariş edebilirmiyim.Acaba güvenli bir sitemi?Yada dışarıdan satın alabileceğim bir mağaza var mı?
Şimdiden teşekkürler..

admin dedi ki...

Elif hanım merhaba, internette john frieda ürünlerini satan çok fazla site var, google'dan bu ürün adını aratarak sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Eğer sanal alışveriş size hitap etmiyorsa, Boyner, Sevil parfümeri, Watsons ve lüks parfümerilerin çoğunda John Frieda ürünleri satılıyor oralardan bakabilirsiniz.

Elif dedi ki...

anladım teşekkür ederim.Peki www.derinmor.com adresinden hiç alışveriş yaptınızmı yani güvenilir bir adresmi?

admin dedi ki...

Elif hanım ben alışveriş yapmıştım geçen senelerde, ancak internetten alışveriş her zaman bir risktir, bu konuda hiçbir siteye %100 garanti veremem açıkçası. Eğer huzursuz oluyorsanız bildiğiniz bir yerden almanızı tavsiye ederim. Internetten alışverişte her zaman risk olduğunu düşünen birisiyim zira.

princess00 dedi ki...

bence hiç düşünmeden alın arkadaşlar ben bugün denedim gözlerime inanamadım çok inatçı kabarık saçlarımı bukle bukle yaptı süper denemeye değer şampuan+sprey deneyin harika bişey yha ...

admin dedi ki...

güle güle kullan princess

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.