17.10.2008

ELF All Over Cover & Color Stick

ELF, kozmetik alanında Türkiye'de çok bilinmeyen bir marka. Amerika'da, "$1 Cosmetics" olarak anılan bu markanın özelliği, aşırı ucuza satması.
Ben bu ürünlerde, Amerika'lı bir arkadaşım sayesinde tanıştım. Araştırdıktan sonra, gittigidiyor'da da ELF ürünlerinin satıldığını gördüm.
Ucuz fiyatından dolayı ilk başka şüpheyle yaklaştığım bir marka oldu ELF, açıkçası. Ancak birkaç ürününü kullandıktan sonra bu fikrim değişti. Kesinlikle, 1 $'lik fiyatına rağmen, dev markalarla yarışabilecek kalitede olduğunu düşünüyorum. Benim cildimde hiçbir sorun yaratmadı ve kullanmaktan da memnun kaldım.
Resimde gördüğünüz ürünlerden açık renkli olanı, "Elf All Over Cover Stick", bir çeşit stick fondöten. Bütün yüze uygulanabilir ancak ben bu ürünü sadece göz altları ve çevresini kapamak için kullanmayı daha uygun buldum.
Kremsi bir yapısı var, bu yüzden parmağınızla, bir sünger veya bir fırça yardımıyla sürebilirsiniz. Ben resimdeki fırçayla (o da ELF marka) kullanmayı tercih ediyorum. Fırçanın ucunu suluboyaya sürer gibi sürüyorum stick fondötene ve sonra göz çevreme uyguluyorum. Son derece dayanıklı ve hafif bir ürün.
Resimde gördüğünüz, açık çikolata renkli ürün ise, stick fondötenin kardeş ürünü: "Elf All Over Color Stick". Çok amaçlı bir renklendirici olarak tasarlanmış. Ben bu ürünü allık, fark ve bronzlaştırıcı olarak kullandım, hepsinde de iyi sonuç verdi. Bu ikinci ürünü parmaklarımla uygulamayı tercih ettim çünkü yoğun bir renk bırakmasından ziyade yüzüme ışıltı vermesini tercih ediyorum.
ELF ürünlerini, gittigidiyor'da aratarak size uygun olanlarını seçebilirsiniz. Maalesef Türkiye'de satışına henüz rastlamadım.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

merhaba. elf'in sitesinden henuz alısveris yapmadım. bazı sorularım var cevaplarsanız çok sevinirim. acaba sistem çilekte ki gibi birde fiyatlar euro uzerindenmi? kargo fiyatı urunun icindemi? teşekkurler

admin dedi ki...

merhaba, eyeslipsface.co.uk sitesinden alışverişte fiyatlar GBP yani İngiltere Pound'u üzerinden. Kargo ücreti sepette seçiliyor, EUROPEAN STANDARD olarak seçiliyor ve yaklaşık 5.50 GBP gönderim ücreti alınıyor.

bu siteden alışverişle ilgili ayrıca şu yazıma da bakabilirsiniz:

http://www.makyajcantam.org/2009/04/elf-uk-sitesinden-alisveris-nasil.html

Adsız dedi ki...

elf ürünleri türkiye'de de satılıyor artık... bütün ürünleri olmasa da satılıyor.. istanbul da evime yakın bir alışveriş merkezinde gördüm bunu paylaşmak istedim...

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.