20.10.2008

The Body Shop Concealer Pencil

Kapatıcılar, makyaj çantamın favorileri arasındadır. Genel olarak cildimde bir problem olmamasından ötürü, en ufak bir leke veya sivilceye tahammül edemiyorum. Hemen onları boyayıp kapayasım geliyor :)

Bir de, eskiden yoktu ama, çalışmaya başlayıp az uyur olduktan sonra, gözlerimin etrafında yorgunluk halkaları oluşmaya başladı. Birkaç gün uykumu alırsam geçiyorlar ama aksi halde müdahele gerektiriyorlar.

The Body Shop Concealer Pencil, başka bir deyişle kapatıcı kalem, makyaj yapmak için çok az zamanı olan veya ayaküstü makyaja mecbur kalanlar için ideal! Önceki yazılarımın birinde bahsettiğim MAC kapatıcı gibi uygulamak için efor sarfetmek gerekmiyor. Kalemle boyar gibi yüzdeki noktaları/lekeleri kapatabiliyorsunuz.

Eğer kapattığım alan biraz daha büyükçeyse, kalemle boyadıktan sonra ince bir sünger yardımıyla yediriyorum. Eğer vaktim yoksa, misal bir kafenin tuvaletinde apar topar makyaj yapmam gerekirse, kalemle kapatıp elimle şöyle bir yayıyorum. Tataam - kusurlar yok oldu!

Çalışan kadının makyaj çantasında bulunması farz olan, iş çabuklaştıran bir ürün bence!

Resimde gördüğünüz, "04" numaralı renk. Ben bir süre kullandığım için ucu kütleşmiş halde tabii. Yeni aldığınızda ucu sivrice oluyor.

Buradan, Body Shop kapatıcılarını inceleyebilirsiniz.

4 yorum:

Unknown dedi ki...

bu urunden bende cok cok memnunum. bende bu hafta icinde tanıtacaktım sende gorunce yorum yazmadan gecemedim :)

admin dedi ki...

saol canımcıgım :))

evet benimde pratik bulduğum bir ürün ama son dönemlerde kremsi ürünler daha çok hoşuma gitmeye başladı :)

Adsız dedi ki...

fiyatı ne kadar acaba bayanlar :)

gamze dedi ki...

Merhaba Iraz,
Bu urunu goz altına da uyguluyorsun sanırım ama ustune Lancome kapatıcıyı mı suruyorsun? Tek basına goz altı icin kullanılabilir mi sence?
Teşekkürler!
Buarada 5-6-7 Kasimda %30 indirim var Tbs'de, haberin olsun!

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.